Menu
Sterren stralen met Kerst

Sterren stralen met Kerst

De meeste spelers genieten van een welverdiende, maar korte vakantie rond Kerst. Veelal in eigen land, soms in een ver vakantie-oord. Voor vertrek nodigde Ajax TV de Ajacieden uit voor een onderhoud met de kerstman en zijn rendier.

Getooid met de bijbehorende kerstmuts of verscholen achter een witte baard, wensten de Ajacieden de supporters de beste wensen voor Kerst en zeker ook voor 2012, een jaar waarin Ajax weer volop jaagt op sportief succes.

De kerstman en zijn rendier zelf joegen in de donkere dagen voor Kerst zelf ook. Zij waren naarstig op zoek naar drie sterren. In de Amsterdam ArenA, de Ajax Experience op het Rembrandtplein en op Museumplein waar Ajax op 15 mei gehuldigd werd voor de dertigste titel, vond hij ze terug. Met de bijbehorende herinneringen.

Terug op de Toekomst ontmoetten het gulle duo de Ajacieden die voor de kerstboom met een microfoon in zijn handen de fans de beste wensen toespraken. Het resultaat zie je vanaf maandagavond op Ajax TV.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Lorenzo Ebecilio en Jan Vertonghen spreken hun wens uit. Lorenzo Ebecilio en Jan Vertonghen spreken hun wens uit.
Prachtig duo onder de kerstboom: Jasper Cillessen en Jeroen Verhoeven. Prachtig duo onder de kerstboom: Jasper Cillessen en Jeroen Verhoeven.
Theo Janssen kruipt dicht tegen de Kerstman aan. Theo Janssen kruipt dicht tegen de Kerstman aan.
Eyong Enoh is bijna onherkenbaar. Eyong Enoh is bijna onherkenbaar.
Zijn eerste Kerstmis als vader zal Miralem Sulejmani niet licht vergeten. Zijn eerste Kerstmis als vader zal Miralem Sulejmani niet licht vergeten.
De kerstman en het rendier zijn groot fan van Derk Boerrigter. De kerstman en het rendier zijn groot fan van Derk Boerrigter.
Dmitry Bulykin, Siem de Jong en Christian Eriksen wensen hun fans alle goeds. Dmitry Bulykin, Siem de Jong en Christian Eriksen wensen hun fans alle goeds.
Wil de echte kerstman opstaan? Wil de echte kerstman opstaan?
Dennis Bergkamp, Carlo l'Ami, Frank de Boer en Hennie Spijkerman spreken hun wens uit. Dennis Bergkamp, Carlo l'Ami, Frank de Boer en Hennie Spijkerman spreken hun wens uit.