Menu
Steun Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal!

Steun Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal!

Het voetbalseizoen 2007/2008 gaat zaterdag 11 augustus officieel van start met de twaalfde editie van de Johan Cruijff Schaal. Bekerwinnaar Ajax neemt het in de ArenA op tegen landskampioen PSV.

Ajax won de afgelopen twee seizoenen de Johan Cruijff Schaal ten koste van PSV. Wordt het drie op een rij voor de Amsterdammers? Ajax won de afgelopen twee seizoenen de Johan Cruijff Schaal ten koste van PSV. Wordt het drie op een rij voor de Amsterdammers?

Naast de Johan Cruijff Schaal veroverde Ajax afgelopen seizoen voor de zeventiende keer in de geschiedenis van de club de KNVB Beker. AZ werd op 6 mei in de Rotterdamse Kuip na een zenuwslopende strafschoppenserie verslagen.

De landstitel ging echter een week eerder aan de neus voorbij van de Amsterdammers. PSV had over het hele seizoen een iets beter doelsaldo (een doelpunt verschil) dan Ajax en eiste zo het kampioenschap op. Benieuwd hoe de twee beste ploegen van afgelopen seizoen er momenteel voorstaan? Kom dan 11 augustus naar de Amsterdam ArenA!

Kijk hier voor informatie over de kaartverkoop van de twaalfde editie van de Johan Cruijff Schaal>>