Menu

Steun Ajax in Europa!

Ajax speelt donderdagavond zijn eerste wedstrijd in het UEFA-Cuptoernooi in de Amsterdam Arena. Tegenstander is Apollon Limassol uit Cyprus. Steun de Ajacieden in Europa en kom naar het stadion!

De Ajacieden bereiden zich vanaf dinsdag voor op deze Europese ontmoeting. Mido lijkt zo goed als fit, hij had woensdag geen last meer van een dijbeenblessure. Van der Meyde, O'Brien en Pique hebben woensdagavond hun speelminuten gehad bij Jong Ajax en voegden zich direct na de wedstrijd bij het trainingskamp in Hoenderloo.

Trainer Adriaanse heeft de opstelling al in zijn hoofd, maar geeft die nog niet prijs. Hoevel doelpunten zal het spitsenduo Zlatan/Machlas vanavond op zijn naam schrijven?

Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor dit duel. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf Fl.19,-. Er geldt geen clubkaartverplichting.

De aftrap is om 20.45 uur. Vanaf 18.45 uur gaan de stadionkassa's open. De wedstrijd wordt niet rechtstreeks op televisie uitgezonden. Maak het live mee en kom naar de Amsterdam Arena!