Menu
Steun Ajax op weg naar CL!

Steun Ajax op weg naar CL!

Ajax strijdt vanaf eind deze maand om een felbegeerd ticket voor het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League. Via twee kwalificatierondes kan Ajax zich voor het zesde jaar op rij voor de CL plaatsen.

Een volle Amsterdam ArenA vergroot de kans op succes. Vanaf nu kunnen alle Club Card-houders tickets aanschaffen. Een passe-partout voor beide duels is al vanaf 25 euro verkrijgbaar.

Als nummer 2 van het afgelopen seizoen stroomt Ajax in de derde voorronde van de Champions League in. Op vrijdag 17 juli wordt er geloot. Ajax zal een club treffen uit het rijtje Sparta Praag, Young Boys, Panathinaikos, Fenerbahçe of Rapid Wien. Deze voorronde staat gepland voor 28/29 juli met de return op 4 of 5 augustus. Pas bij de loting wordt bekend of Ajax start met een uit- of thuisduel.

Play-offs Champions League

Wanneer Ajax de derde ronde overleeft, volgen er in de play-offs mogelijk wedstrijden tegen Sporting Portugal, Lazio, CSKA Moskou, Club Brugge of AS Monaco. Mochten deze clubs de derde voorronde niet overleven, dan wacht Ajax een dubbele ontmoeting met een club die lager op de coëfficiëntenranglijst staat. De play-offs worden op 18/19 en 25/26 augustus gespeeld. De avond van het thuisduel is een moment waar je als Ajax-fan, samen met ruim 50.000 andere Ajacieden, live getuige van wil zijn.

Europa League
In het geval Ajax de derde voorronde niet overleeft, speelt het team van Frank de Boer op 20 en 27 augustus voor een plaats in het hoofdtoernooi van de UEFA Europa League.

Passe-partout
Aangezien Ajax sowieso twee kwalificatierondes speelt, is er een speciaal passe-partout (PPT) voor beide duels in de verkoop. Met dit PPT ben je beide avonden gegarandeerd van een plaats in de ArenA.

Bestel je tickets via onderstaande link. Heb je geen clubcard dan kan je die er gelijk bij bestellen!

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

PPT voorronde Champions League