Menu
Steun Ajax tegen AC Milan!

Steun Ajax tegen AC Milan!

Na de sensationele 2-1-overwinning op FC Barcelona is de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen AC Milan verlengd tot en met woensdag 4 december. Vooral ook om zoveel mogelijk Ajacieden de kans te geven hun club op 11 december in Milaan te steunen op de cruciale laatste speeldag in de poulefase van de UEFA Champions League.

Ajax en AC Milan maken op 11 december onderling uit wie na de winterstop verder mag in de Champions League en wie het seizoen vervolgt in de UEFA Europa League.

De kaartverkoop voor AC Milan – Ajax liep oorspronkelijk tot en met 1 december. Na de stunt van afgelopen dinsdag tegen de Catalanen zijn er aardig wat extra kaarten voor dit uitduel verkocht. Vrijdagmiddag stond de teller op 2165 verkochte kaarten (het uitvak in San Siro kan 5000 Ajacieden herbergen).

Het is nu tot en met woensdag 4 december 23:59 uur mogelijk om Ajax bij AC Milan te steunen in de missie om de knock-outfase van de Champions League te bereiken.

Kaarten die online via onderstaande link worden aangeschaft kosten € 24,70. Kaarten zijn via TicketBox verkrijgbaar voor € 25,95.

Bij online activatie van de (Seizoen) Club Card geldt een korting van €2,25 Daarnaast wordt per online bestelling €1,- servicekosten gerekend.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Koop hier je kaarten voor Ajax - AC Milan