Menu
Steun Ajax tegen Manchester City

Steun Ajax tegen Manchester City

Ajax speelt op woensdag 24 oktober de derde groepswedstrijd in de UEFA Champions League. Na de nederlagen tegen Borussia Dortmund en Real Madrid wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen de Engelse kampioen Manchester City. Voor dit duel kan je 1 ticket aanschaffen per Club Card!

De afgelopen thuiswedstrijd tegen Real Madrid leverde ondanks de nederlaag een sfeervolle voetbalavond op. De Ajax-fans stonden volledig achter het team en lieten dat duidelijk merken. Eenzelfde steun kan tegen Manchester City doorslaggevend zijn. In poule D heeft de kampioen van Engeland een punt voorsprong op de kampioen van Nederland. Met de thuis- en uitwedstrijd tegen The Citizens in het vooruitzicht zijn er belangrijke punten te verdienen.

Ajax - Manchester City begint woensdag 24 oktober om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn op dit moment nog kaarten verkrijgbaar. Zorg dat je er snel bij bent om dit prachtige affiche in de Champions League live mee te maken. Per Club Card kan je 1 ticket aanschaffen. Kaarten worden verkocht via Online kaartverkoop, Ajax Experience Rembrandtplein en verkooppunten van TicketBox (Primera).

Kaartverkoop Ajax - Manchester City