Menu
Steun Ajax tegen PSV!

Steun Ajax tegen PSV!

De kaartverkoop voor het thuisduel met PSV is inmiddels gestart. Ajax - PSV wordt zondag 19 januari 2014 in de Amsterdam ArenA gespeeld. Ajax’ eerste officiële wedstrijd in 2014 begint om 16:30 uur. Koop nu kaarten voor deze competitiekraker en juich Ajax naar de eerste overwinning van het nieuwe jaar!

Afgelopen seizoen begonnen de Ajacieden sterk aan het nieuwe (kalender)jaar. Een week na het trainingskamp in Rio de Janeiro werd in de Amsterdam ArenA overtuigend afgerekend met Feyenoord. In de sfeervolle en uitverkochte ArenA zagen liefst 53.052 toeschouwers (een stadionrecord) hoe Viktor Fischer (2x) en Christian Eriksen toesloegen: 3-0. Ajax won de Klassieker glansrijk.

Dit seizoen overwinteren de Ajacieden in Turkije. Op 6 januari hervatten de Amsterdammers het seizoen na een korte pauze. Die dag wordt direct afgereisd naar Turkije. Vanaf die dag wordt uiteraard ook weer volledig gefocust op een nieuw kampioenschap. De eerste échte stap richting titelprolongatie kan een kleine twee weken later worden gezet. Na de ouverture tegen Feyenoord in 2013, moet op 19 januari 2014 PSV worden verslagen. Een succesvolle start van het nieuwe jaar is belangrijk, de steun van de Ajax-fans is onmisbaar.

Kom zondag 19 januari naar de ArenA voor Ajax - PSV!

Tekst en foto: Ajax.nl

Koop hier je kaarten voor Ajax - PSV