Menu

Stewards genieten van welverdiende lunch met de selectie

De selectie van Ajax ontving vandaag een groep van zeventig stewards die bij de wedstrijden van Ajax actief zijn. De stewards bezochten de training en genoten in de ArenA van een lunch met het eerste elftal.

Zo'n zeventig stewards kregen woensdag een 'dagje Ajax' aangeboden. Dat deze groep uit een bestand van ongeveer 350 stewards werd uitgekozen, was geen toeval. Deze mensen hadden een opkomstpercentage van honderd bij de wedstrijden van Ajax. Op de tribune leiden zij tijdens en rondom de duels van de Amsterdammers alles in goede banen.

Het hoogtepunt van de dag vormde de 'meet & greet' met de Ajacieden, in de vorm van een gezamelijke lunch in een van de zalen van de Amsterdam ArenA. De voetballers en de stewards mengden zich aan de tafels. Trainer Ronald Koeman heette iedereen welkom en richtte een dankwoord aan de stewards.

Daarna kon het lunchen beginnen. Behalve van het lekkere buffet genoten de stewards ook van een praatje met de Ajacieden. En natuurlijk was er tijd voor het nemen van foto's en het zetten van handtekeningen.