Menu
'Stewards in opleiding' in De Lutte

'Stewards in opleiding' in De Lutte

De spelers van Ajax werden woensdag verwelkomd door een aantal heel jonge fans. Toen ze na de training op hun fiets bij landhuishotel De Bloemenbeek arriveerden, zat er een ontvangstcomité van Kindercentrum Columbus junior in het gras te wachten. De ontmoeting met de Ajacieden bleek nog leerzaam ook.

Tijdens de training vielen de kids van Kindercentrum Columbus al op. Om ze tussen alle drukte niet kwijt te raken, hadden de begeleidsters de kinderen van een blauw hesje voorzien. Ook op het grasveld voor De Bloemenbeek hebben de ‘stewards in opleiding’ - zoals ze door sommigen werden genoemd – even later nog steeds hun felgekleurde hesje aan. ,,Daar komt er weer een”, waarschuwt Ajax-buschauffeur Paul als Lorenzo Ebecilio de hoek om komt. De linksbuiten heeft wel even tijd voor een praatje met de Ajax-fans van twee turven hoog. ,,Welke kleur is dit?”, vraagt hij terwijl hij naar zijn adidas-kicksen wijst. Daarna tellen ze op hun vingers hoeveel spelers er nog moeten komen. Zo blijkt een ontmoeting met de Ajacieden ook nog een beetje leerzaam.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

De spelers namen rustig de tijd voor de jonge fans bij De Bloemenbeek. De spelers namen rustig de tijd voor de jonge fans bij De Bloemenbeek.
Een exclusieve groepsfoto in de binnentuin mocht uiteraard niet ontbreken. Een exclusieve groepsfoto in de binnentuin mocht uiteraard niet ontbreken.