Menu
StreetWise bezorgt kids mooie middag

StreetWise bezorgt kids mooie middag

De Ajax Foundation organiseerde afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade een StreetWise-event bij de ArenA Boulevard. Onder de rook van de Amsterdam ArenA konden kinderen meedoen aan een speciale clinic. Onder leiding van een aantal Ajax-trainers konden ze hun voetbalkunsten vertonen.

De Ajax Foundation organiseert ook dit seizoen weer StreetWise-clinics door heel Amsterdam. In samenwerking met hoofdsponsor AEGON gaat Ajax daardoor letterlijk alle wijken in.

Naast de clinics vormt ook het scholenproject een belangrijk onderdeel van Ajax StreetWise. Via dat project wordt aan de basisscholen in Amsterdam een speciaal Ajax-lespakket aangeboden. Leerlingen krijgen vakken als rekenen en taal op een speciale voetbalmanier. Ook vormen houding, gedrag en respect belangrijke onderdelen van het lespakket. Leerlingen die de StreetWise-week succesvol hebben doorlopen krijgen een door Frank de Boer gesigneerd diploma.

Via onderstaande link vind je alle scholen uit Amsterdam die aan Ajax StreetWise deelnemen. Ook staan alle clinics in het overzicht vermeld. Op die manier kun je zien of er binnenkort ook bij jou in de buurt een leuke Ajax-middag wordt georganiseerd.

Wil je niets missen van Ajax StreetWise? Houd dan ajaxstreetwise.hyves.nl, Facebook.com/ajaxstreetwise en Twitter @AjaxFoundation in de gaten.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ajax StreetWise

Jonge Ajax-fans konden gratis deelnemen aan de clinic. Jonge Ajax-fans konden gratis deelnemen aan de clinic.
Uiteraard waren de ouders aandachtig toeschouwer. Uiteraard waren de ouders aandachtig toeschouwer.
Voorafgaand aan Ajax - Roda JC konden jonge Ajax-fans zelf in actie komen. Voorafgaand aan Ajax - Roda JC konden jonge Ajax-fans zelf in actie komen.