Menu
StreetWise kanshebber SponsorRing

StreetWise kanshebber SponsorRing

Ajax StreetWise is genomineerd voor een SponsorRing in de categorie ‘Maatschappij’. Het scholenproject van de Ajax Foundation is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Aegon en heeft als doel basisschoolkinderen in aanraking te brengen met Ajax en voetballen. Op 21 november wordt tijdens de uitreiking bekend of Ajax StreetWise in de prijzen is gevallen.

Na twee succesvolle Ajax StreetWise projecten in Amsterdam vond het project afgelopen seizoen plaats in Haarlem, Hoofddorp en Almere. Het motto 'Samen leren, Samen voetballen' staat altijd centraal tijdens Ajax StreetWise. Ajax neemt op school een week lang de lessen over met eigen lesmateriaal, geeft een clinic tijdens de gymlessen en houdt in de stad een grote Ajax-voetbalclinic voor alle kinderen uit de betreffende plaats.

Marketing directeur Edwin van der Sar reageert verheugd: ,,Wij zien bij Ajax dat binnen sponsoring Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steeds belangrijker wordt. Ik ben dan ook blij dat we met dit project niet in de categorie sport maar de categorie MVO genomineerd zijn. De nominatie is een mooi compliment aan Aegon, de Ajax Foundation en de mede-organiserende partijen."


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst