Menu
Studio Ajax op AT5!

Studio Ajax op AT5!

Een gloednieuw programma voor de Ajacied: Studio Ajax. Een wervelende Ajax-talkshow mede mogelijk gemaakt door AEGON. Aanstaande zondag is de aftrap van het nieuwe programma op AT5.

In Studio Ajax zit de kijker dichter bij Ajax dan ooit. In de Amsterdam ArenA, tussen de Ajax-supporters, zit het nieuwe onderkomen van de wekelijkse talkshow. De presentatie van Studio Ajax is in handen van Hidde van Warmerdam.

Studio Ajax, wat houdt het in? ,,Het is een Ajax-talkshow’’, zegt Van Warmerdam samenvattend. ,,Het hoofdonderwerp van de show is de gespeelde wedstrijd. Verder bespreken we natuurlijk alle ins en outs omtrent Ajax. Ook krijgen we gasten op bezoek in ons programma.’’ De presentatie wordt verricht door Van Warmerdam zelf. ,,En daarnaast hebben we een aantal vaste analisten in het programma’’, zegt hij.

De veertig minuten durende show blijft letterlijk dichtbij huis. ,,Na alle thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn we live vanuit de AEGON zaal in de Amsterdam ArenA. Het wordt een wervelende Ajax-show’’, belooft Van Warmerdam, die na uitwedstrijden het programma vanuit de studio presenteert.

De eerste aflevering is zondag 13 september. De aftrap van het kersverse programma is vlak na de thuiswedstrijd tegen NAC Breda, om 16.45 uur. ,,We krijgen dan algemeen directeur Rik van den Boog op bezoek en voormalig Ajax-trainer Gerard van der Lem’’, zegt Van Warmerdam. ,,Aanvoerder Luis Suarez schuift ook aan en voetbalanalist Ton Ojers. Het wordt een drukke, maar gezellige bezetting!’’