Menu
Studio Ajax op Eredivisie Live

Studio Ajax op Eredivisie Live

Vanaf vanavond zendt Eredivisie Live iedere maandag om 19.45 uur de talkshow 'Studio Ajax' uit. Presentator Hidde van Warmerdam ontvangt in de studio wekelijks spelers en medewerkers van Ajax, bijzondere gasten en messcherpe analisten. Uiteraard wordt de laatst gespeelde wedstrijd van Ajax uitgebreid besproken.

In de eerste seizoenshelft zaten al vele toppers aan tafel, zoals Luis Suarez, Martin Jol, Urby Emanuelson, Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Maar ook oud-Ajacieden als Dani en Thomas Vermaelen kwamen langs om terug te kijken op hun tijd in Amsterdam.

Naast veel aandacht voor de gespeelde wedstrijd brengt Studio Ajax meer nieuws over de club. Wat gebeurt er op De Toekomst, wie zijn de fans die hun club door dik en dun steunen en welke bijzondere zaken spelen zich nog meer af rond de Amsterdam ArenA? Tevens stellen jonge Ajax-fans in de uitzending vragen aan de speler die te gast is.

Studio Ajax, maandag 1 maart om 19.45 uur op Eredivisie Live

Hidde van Warmerdam ontvangt deze week Vurnon Anita. Vanuit de AEGON-zaal in de Amsterdam ArenA blikken zij samen terug op de zondag gespeelde thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (4-0). Ook presentator en fanatiek Ajax-supporter Jack Spijkerman is te gast. Verder nemen Jeroen Slop (financieel directeur Ajax) en Simon Zwartkruis (journalist Voetbal International) plaats aan tafel.