Menu
Suarez exclusief op Ajax Premium TV

Suarez exclusief op Ajax Premium TV

Ajax Premium TV reisde naar Liverpool voor een exclusief interview met Luis Suarez. Uit het openhartige gesprek blijkt duidelijk dat de Uruguayaan zijn oude club mist. De oud-Ajacied leeft fanatiek mee met de titelstrijd. ,,Hopelijk wordt Ajax kampioen'', vertelt Suarez.

Als kersverse speler van de Reds smeedde Suarez in korte tijd een hechte band met zijn manager Kenny Daglish. ,,Hij geeft me veel vertrouwen'', merkte Suarez al in zijn eerste maanden als speler van Liverpool FC. De aanvaller liet net als eerder op de Nederlandse velden, inmiddels ook in Engeland van zich spreken met zijn doelpunten en kenmerkende voetbalacties.

Hoezeer Suarez Ajax mist blijkt ook uit het gesprek dat hij onlangs voerde met vriend Jan Vertonghen. Tegen de huidige Ajax-aanvoerder merkte hij op: ,,In vier seizoenen bij Ajax win ik geen titel, en ik ben weg en dan gaan jullie hem wel winnen.'' Suarez wenst alle Ajacieden het allerbeste toe. Liefst zou hij daar de komende weken hoogstpersoonlijk aan bijdragen. ,,Ik zou dolgraag die laatste twee wedstrijden mee willen doen'' Suarez maakt sinds begin dit jaar furore bij Liverpool. ,,Maar ik kom zeker terug bij Ajax, alleen wanneer weet ik niet. Ajax zit in mijn hart.''

Tekst en afbeelding: Ajax.nl

Bekijk hier het exclusieve interview met Luis Suarez op Ajax Premium TV

Hier vind je meer informatie over Ajax Premium TV