Menu
Suarez hervat training bij Ajax

Suarez hervat training bij Ajax

Luis Suarez heeft donderdag de training bij Ajax hervat. Na een aantal dagen vrijaf is de aanvoerder weer terug in Amsterdam. Suarez zit een schorsing van zeven competitie- en bekerwedstrijden uit. Hij komt dit kalenderjaar alleen nog in het Champions League-duel met AC Milan in actie.

Na de ijskoude training van woensdag hadden de Ajacieden het donderdag een stuk behaaglijker tijdens de training. Martin Jol en zijn spelers verruilden de sneeuwrijke Toekomst voor de ‘warmte’ van de Amsterdam ArenA. Onder het gesloten dak was het een stuk beter uit te houden tijdens de oefensessie in voorbereiding op het duel met NEC. Handschoenen en een muts waren nog steeds geen overbodige luxe, maar de omstandigheden waren verder prima.

Vrijdag traint Ajax opnieuw in de ArenA. Zaterdag komt NEC op bezoek in Amsterdam. De aftrap van het competitieduel is om 18:45 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Let op: er geldt een Club Card-verplichting (4 op 1). Koop je kaarten via een van de verkooppunten van TicketBox of online via onderstaande link.

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Koop je kaarten voor Ajax - NEC online

De omstandigheden onder het gesloten dak van de ArenA waren prima. De omstandigheden onder het gesloten dak van de ArenA waren prima.
Mounir El Hamdaoui kan zaterdag tegen NEC zijn honderdste competitiegoal maken. Mounir El Hamdaoui kan zaterdag tegen NEC zijn honderdste competitiegoal maken.
Suarez trekt een sprint aan. Suarez trekt een sprint aan.
Het dichte dak van de ArenA houdt de sneeuw mooi buiten. Het dichte dak van de ArenA houdt de sneeuw mooi buiten.