Menu

Succesvolle Jeugddag in Boxmeer

Zaterdag 9 juni jl. was het een drukte van belang op Sportpark Intervet in Boxmeer. Maar liefst 270 kinderen hadden zich aangemeld voor deze super voetbal-doedag van ASV district Zuid/Oost. De velden van voetbalclub Olympia 1918 waren in beslag genomen voor het Goalmasters-programma!

Ook al konden er alleen jonge Ajax-fans meedoen aan de Goalmasters-competitie, de onderdelen waren niet bepaald kinderachtig. Want de deelnemers moesten écht al hun voetbalkunsten laten zien. Ze werden getest op hun traptechniek, inzicht, balvaardigheid én de teams moesten heel goed samenwerken om de punten binnen te kunnen halen!

Vol enthousiasme begonnen de teams aan de onderdelen van het programma. Sommige onderdelen waren erg moeilijk, maar iedereen moedigde elkaar aan en daardoor lukte het allen om de oefeningen af te werken. Natuurlijk wilde iedereen winnen en deed elk team haar best om zoveel mogelijk punten te halen. De teams werkten fantastisch samen en hadden een hoop lol!

Lucky was één van de vele toeschouwers bij dit voetbalspektakel. Jammer genoeg kon hij niet meer meedoen, want de teams waren al compleet. Gelukkig had de organisatie gezorgd voor een heel programma naast de Goalmasters-competitie, zodat Lucky zich geen seconde hoefde te vervelen.

Zo was er onder andere een heus promotiedorp, een grote schminkhoek, een ballonnenclown én nog veel meer activiteiten!

Kortom: het was voor de deelnemers én de toeschouwers een onvergetelijke dag!