Menu
Sulejmani bij training Ajax in ArenA

Sulejmani bij training Ajax in ArenA

Miralem Sulejmani was maandag toeschouwer bij de besloten Ajax-training in de Amsterdam ArenA. De Servische Ajacied bereikte op zijn krukken de rand van het speelveld, waar hij zijn ploeggenoten moreel steunde in de aanloop naar het competitieduel met sc Heerenveen.

De geblesseerde Ajacied zag zijn ploeggenoten aan het werk vanuit de luxe stoelen die normaal dienst doen bij de thuiswedstrijden van Ajax. Sulejmani herstelt van een knieblessure die hem voorlopig tot en met het einde van het seizoen aan de kant houdt.

Na een gesprekje met Aras Özbiliz, die deels apart trainde met conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt, hield Sulejmani het aan het einde van de oefensessie voor gezien. De trap terug vormde een klein, maar makkelijk te nemen obstakel.

De Ajacieden spelen woensdag vanaf 21:00 uur als koploper in de Eredivisie de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Jan Vertonghen zoekt een opening tijdens de maandagtraining in de Amsterdam ArenA. Jan Vertonghen zoekt een opening tijdens de maandagtraining in de Amsterdam ArenA.
Lorenzo Ebecilio zoekt een voetballende oplossing als hij wordt belaagd door Daley Blind en Thulani Serero. Lorenzo Ebecilio zoekt een voetballende oplossing als hij wordt belaagd door Daley Blind en Thulani Serero.
Dennis Bergkamp voorziet Jan Vertonghen, Theo Janssen en Siem de Jong van voetbaladviezen. Dennis Bergkamp voorziet Jan Vertonghen, Theo Janssen en Siem de Jong van voetbaladviezen.
Na de training namen Christian Eriksen en Nicolai Boilesen de tijd om met een groepje rondgeleide voetbalfans op de foto te gaan. Na de training namen Christian Eriksen en Nicolai Boilesen de tijd om met een groepje rondgeleide voetbalfans op de foto te gaan.
Korte nabespreking en cooling down na de sessie in de ArenA. Korte nabespreking en cooling down na de sessie in de ArenA.
Kort na de verloren strijd om de 7e en 8e plaats op de AEGON Future Cup bezochten de talenten van AC Milan de ArenA voor een rondleiding. De Milanisti zagen de Ajacieden van Frank de Boer aan het werk. Kort na de verloren strijd om de 7e en 8e plaats op de AEGON Future Cup bezochten de talenten van AC Milan de ArenA voor een rondleiding. De Milanisti zagen de Ajacieden van Frank de Boer aan het werk.