Menu
Sulejmani gehuldigd voor 150 duels

Sulejmani gehuldigd voor 150 duels

Miralem Sulejmani werd zondag, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (6-0) gehuldigd voor zijn 150 optredens in Ajax 1. De knieblessure, die hij uitgerekend opliep in zijn jubileumwedstrijd, maakte een voortijdig einde aan het seizoen van de Serviër. Sulejmani ontving de schaal niettemin met een brede glimlach uit handen van zijn trainer Frank de Boer.

Sulejmani liep de blessure op in de thuiswedstrijd tegen Roda JC (4-1) op 4 maart. Tijdens zijn 150e officiële wedstrijd voor Ajax moest de 23-jarige Sulejmani na een halfuur naar de kant. Eerst stond de schaaluitreiking op het programma voorafgaand aan Ajax - PSV. Vanwege zijn revalidatieprogramma kon de aanvaller zijn schaal die dag niet in ontvangst nemen.

Als gevolg van zijn blessure is hij op zijn vroegst pas weer begin volgend seizoen inzetbaar. Ajax TV sprak Miralem Sulejmani uitgebreid nadat hij de schaal (met daarop een speciale inscriptie) in ontvangst had genomen. Check het complete interview met de aanvaller op Ajax TV.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst (Sulejmani), Ajax.nl/Gerard van Hees (foto A1)

Bekijk hier het interview met jubilaris Miralem Sulejmani op Ajax TV

Trainer Frank de Boer en Miralem Sulejmani praten bij, vlak voor de 'schaaluitreiking'. Trainer Frank de Boer en Miralem Sulejmani praten bij, vlak voor de 'schaaluitreiking'.
In de rust van Ajax - Heracles werd ook de A1 van Ajax geëerd. De Ajax-talenten lieten dit seizoen positief van zich spreken in de NextGen Series. De Ajacieden ontvingen bloemen en applaus voor hun tweede plek in de 'kleine' Champions League. In de rust van Ajax - Heracles werd ook de A1 van Ajax geëerd. De Ajax-talenten lieten dit seizoen positief van zich spreken in de NextGen Series. De Ajacieden ontvingen bloemen en applaus voor hun tweede plek in de 'kleine' Champions League.