Menu
Supporters forum in ontwikkeling

Supporters forum in ontwikkeling

Ajax is momenteel hard aan het werk om het supportersforum op te richten. Voor de vertraging die is ontstaan, biedt de club excuses aan.

Het supportersforum is een brede afvaardiging bestaande uit 11 supporters van de verschillende tribunedelen in de Amsterdam ArenA, en vertegenwoordigers van de AFCA Supportersclub, Ajax Business Associates en de Supportersvereniging Ajax, die op reguliere basis aspecten met betrekking tot het supportersbeleid en alle andere zaken die supporters bezighoudt, zullen bespreken.

Voor de goede orde: het gaat hierbij niet zozeer om individuele vragen of opmerkingen, - hiervoor kunnen supporters als altijd terecht bij Supporterszaken - maar om issues die (grote) groepen supporters uit een betreffend vak of vakdelen aangaat. Uitgangspunt van het forum is dat het van, voor en door onze supporters is en er een constante interactie ontstaat tussen hen, het forum en Ajax.

Via de website zullen de supporters verder op de hoogte worden gehouden. De kandidaten hebben inmiddels per e-mail bericht gehad.