Menu
Supporters kiezen jubileumgoal Suarez

Supporters kiezen jubileumgoal Suarez

Onlangs scoorde Luis Suarez tijdens Ajax - PAOK Saloniki (1-1) zijn 100ste doelpunt in dienst van Ajax. De jubileumtreffer blijkt ook bij de supporters in de smaak te vallen. Via een doelpuntenverkiezing op Ajax.nl bleek Suarez’ honderdste doelpunt het populairst bij de fans.

Afgelopen week konden de bezoekers van Ajax.nl op hun favoriete goal van Suarez. Ajax TV zette alle honderd treffers nog eens op een rij. Het merendeel van de stemmers koos voor zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki.

Voorafgaand aan Ajax - Roda JC (3-0) werd Suarez afgelopen zaterdag gehuldigd voor zijn honderd doelpunten. De aanvoerder van Ajax ontving daarbij een paar exclusieve adidas-schoenen, met daarop een verwijzing naar de doelpuntenmijlpaal.

Inmiddels staat de teller van Suarez alweer op 102 treffers. Ook tijdens het uitduel met PAOK (3-3) en tegen Roda JC nam de Uruguayaan een doelpunt voor zijn rekening.

Hopelijk laat Suarez de doelpuntenteller woensdag tijdens de allesbeslissende return tegen Dinamo Kiev verder oplopen. De uitverkochte Amsterdam ArenA zorgt in ieder geval voor een fraai decor tijdens de strijd om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Doelpunt 103 zou daardoor wel eens een bijzonder waardevolle treffer kunnen worden.

De winnaars van een door Suarez gesigneerd exemplaar van het Ajax Jaarboek zijn: Isabel Verzijl (Nootdorp), Tyree Vasconcellos (Zoetermeer), Robin van Kempen (Nijmegen), Daniëlle Langeveld (Callantsoog) en Reinard Noordergraaf (Soesterberg).

Bekijk de tien mooiste goals van Suarez via de videoplayer:

De persoonlijk top 10 van Luis Suarez: