Menu

Supporters laten van zich horen

Naar aanleiding van de supporters-oproep die o.a. ook op de SVAjax-site staat hebben velen van ons ( Ajax supporters) positief gereageerd.Wij zijn daar uiteraard als supportersvereniging blij mee en willen dan ook al onze hulp richting Ajax aanbieden. Hieronder de reaktie die wij van Olaf hebben ontvangen en die wij natuurlijk van harte ondersteunen!

Beste Ajacieden, Allereerst bedankt voor de serieuze reacties, jullie betrokkenheid is enorm! Ruim 250 kritische reacties!!! Als wij onze krachten bundelen en de kern van de problemen eruit halen, dan komt onze club weer daar wij het hoort.. de TOP.

Uit alle mail blijkt dat er heel veel problemen aangegeven worden en daarbij tevens de, mogelijke, oplossing. Daar kunnen we met zijn allen een heleboel mee. Het oplossen van problemen kan alleen slagen als wij met zijn allen nadenken over mogelijke oplossingen. Hieronder zal ik een paar problemen opsommen die uit de reactie's naar voren zijn gekomen. betrokkenheid spelers inrichting stadion communicatie Ajaxorganisatie uitwedstrijdenbeleid besluitvorming Bestuur/Directie merchandising Ajax catering Arena supportersgedrag beursgang verslaggeving media

Zoals blijkt uit de opsomming kan Ajax niet in alle zaken bepalen. Gemeente, KNVB, de media, zullen zich ook moeten buigen over de structurele problemen in het voetbal.

Wij zullen met elkaar moeten bespreken hoe wij het plan van aanpak op gaan stellen en wat een ieder daaraan bij kan dragen. In de loop van volgende week zal er een bijeenkomst gepland worden, hou de sites goed in de gaten.

Om e.e.a. goed te laten verlopen is het zaak om goed beslagen ten ijs te komen. Vanavond staat de wedstrijd tegen FC Twente op het programma. Zorg dat we serieus genomen worden, laat alles heel!!!

Groet Olaf