Menu
Supporters wensen Ajax én Sno sterkte

Supporters wensen Ajax én Sno sterkte

Zo’n 800 supporters hebben de spelers van Ajax zaterdagmiddag succes gewenst op weg naar de Klassieker. Tijdens de afsluitende training in aanloop naar Feyenoord - Ajax was er ook voor Evander Sno applaus. Een levensgroot spandoek werd door de selectie omhoog gehouden.

Op indrukwekkende wijze wensten de supporters van Ajax de spelers én Sno sterkte. Tijdens de openbare training in de Amsterdam ArenA toonden de fans van Ajax een fraai spandoek waarmee ze lieten blijken aan Sno te denken. Afgelopen maandag raakte de 23-jarige middenvelder van Ajax onwel tijdens een duel van Jong Ajax. Na reanimatie kwam hij weer bij. Momenteel verblijft Sno in het ziekenhuis in Amsterdam.

Zondag neemt Ajax het in De Kuip op tegen Feyenoord. Met de steun van de supporters in het achterhoofd zullen de spelers om 12:30 uur in Rotterdam aantreden voor de Klassieker. Bij het duel in De Kuip zijn zondag geen Ajax-supporters aanwezig.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Assistent-trainer Danny Blind ziet toe hoe de Ajacieden rekken. Assistent-trainer Danny Blind ziet toe hoe de Ajacieden rekken.
Lindgren in duel met Emanuelson. Emanuelson heeft al elf Klassiekers op zijn naam staan. Lindgren in duel met Emanuelson. Emanuelson heeft al elf Klassiekers op zijn naam staan.
Er waren zo'n 800 supporters bij de openbare training aanwezig. Er waren zo'n 800 supporters bij de openbare training aanwezig.
Sulejmani en Vertonghen. Sulejmani en Vertonghen.
De spelers van Ajax springen hoog. De spelers van Ajax springen hoog.