Menu
Supportersavond in Maastricht. Kom je ook?

Supportersavond in Maastricht. Kom je ook?

Op maandag 29 januari komt Ajax naar Maastricht!

Lucky en enkele spelers van Ajax 1 zullen er ook zijn! Kom jij ook?

Supportersavond in Maastricht. Kom je ook?

Op maandag 29 januari komt Ajax naar Maastricht! Kom jij ook?

In stadion De Geusselt vindt op deze maandag een gezellige supportersavond plaats, waarbij enkele spelers van Ajax 1 niet zullen ontbreken! En ook Lucky, de mascotte van de Kids Club is aanwezig om op de foto te gaan met de allerjongste Ajacieden.

Verder kan je kijken naar optredens van artiesten, wordt er een loterij gehouden waarvan de opbrengst naar de Johan Cruyff Foundation gaat en heeft ABN Amro een speciale actie.

Jaap stam deelt handteleningen uit op de vorige supportersavond in Beilen.<p> Jaap stam deelt handteleningen uit op de vorige supportersavond in Beilen.

SVA-leden gratis

Als lid van de Supportersvereniging Ajax of de Ajax Kids Club mag je 1 introducé meenemen (een ouder die geen lid is, wordt als introducé gezien). Leden mogen gratis naar binnen en introducés betalen 5 euro (te voldoen bij de ingang van de zaal).

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen met je naam, adresgegevens en je lidnummer naar m.hansen@svajax.nl of een brief te sturen naar:

Supportersvereniging Ajax
o.v.v. Feest Maastricht
Antwoordnummer 615
1100 VE Amsterdam (postzegel niet nodig).

Meld je snel aan, want Vol = Vol!

Adres locatie:

Stadion De Geusselt, Stadionplein 32 te Maastricht. Vanaf 17.00 uur is de zaal geopend. De avond zelf begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Tot ziens in Maastricht!