Menu
Supportersfeest Beilen

Supportersfeest Beilen

Afgelopen maandag 16 oktober was het feest in het plaatsje Beilen in Drente. Hier werd namelijk een Ajax Supportersfeestje gehouden en Lucky was hier natuurlijk ook bij!

Supportersfeest Beilen

De zaal stond vol met Ajax-kids <p> De zaal stond vol met Ajax-kids

Afgelopen maandag 16 oktober was het feest in het plaatsje Beilen in Drente. Hier werd namelijk een Ajax Supportersfeest gehouden en Lucky was hier natuurlijk ook bij!

Lucky had ook een paar spelers meegenomen naar Beilen. Dit waren Jaap Stam, John Heitinga, Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro en Dennis Gentenaar.

Toen de bus was aangekomen in Beilen en iedereen vriendelijk was ontvangen in de feestzaal kregen Lucky en de spelers eerst nog iets lekkers te eten en drinken.
Nadat iedereen zijn buikje vol had gegeten kon het feest beginnen!

Lucky ging alvast de zaal in om de mensen stiekem een beetje af te leiden zodat de spelers onopgemerkt naar het podium konden worden gebracht. Daar werden ze onder een luid applaus en een lekker muziekje omstebeurt voorgesteld aan het publiek.

Hierna gingen de spelers samen met Lucky de zaal in om handtekeningen uit te delen en met alle mensen op de foto te gaan. Verder werd er veel gelachen, gezongen en gedanst. Hieronder zien jullie een aantal foto’s van deze feestavond.

Lucky wil iedereen uit Beilen nog even bedanken voor de hele leuke avond!

Emanuelson werd geinterviewd door Joop Leeuwendaal Emanuelson werd geinterviewd door Joop Leeuwendaal
Lucky ging uiteraard met iedereen op de foto Lucky ging uiteraard met iedereen op de foto
Jaap Stam was wel even bezig om alle handtekeningen uit te delen Jaap Stam was wel even bezig om alle handtekeningen uit te delen
Lucky ging net als de spelers de zaal in om handtekeningen uit te delen Lucky ging net als de spelers de zaal in om handtekeningen uit te delen
Met de beker op de foto! Met de beker op de foto!
Alle spelers werden één voor één op het podium geroepen Alle spelers werden één voor één op het podium geroepen