Menu
Supportersfeest Emmen

Supportersfeest Emmen

De Supportersvereniging ging op maandag 2 maart helemaal richting het Noorden om het Ajax Life Supportersfeest te vieren. Honderden Ajacieden waren meegereist en het was een groot feest! Kijk snel verder voor de foto's!


Supportersfeest Gemert


De Supportersvereniging ging op maandag 2 maart helemaal richting Noorden om het Supportersfeest te vieren. Honderden Ajacieden waren meegereist en het was een groot feest!
De avond begon om 17.00 uur en de sfeer zat er meteen goed in! Er was een activiteitenhal die helemaal ingericht was met spelletjes en attracties waar jong én oud aan mee konden doen. Zo kon je kijken hoe lang je op 'de stier' kon blijven zitten. Verder werd er Panna gespeeld, je kon oudhollands 'voetbal-vangen', tafelvoetballen, er was een snelheidsmeter, en ook de Dance Games waren er weer! Voor de allerkleinsten was er een schmink-stand en er liep een clown rond die ballonnen blies. Je kon merken dat ze in Emmen wel weten hoe er gefeest moet worden en onze Ajaxciedjes hadden een geweldige avond!
DJ Appelmoes was aanwezig om er weer één grote show van te maken met interviews, gezellige muziek en natuurlijk de selectiespelers! Gregory van der Wiel,Rob Wielaert, Maarten Stekelenburg, Luis Suarez en Vurnon Anita waren met de spelersbus naar Emmen gereist om te zien hoeveel trouwe Ajacieden er in het Noorden van het land zijn en om hun fans te ontmoeten. Lucky had een lift gekregen van de spelers en had het prima naar zijn zin met hen en de supporters.
Kortom: het was wederom een mooi Ajax-feestje waarbij het clubgevoel voorop stond en waar iedereen even heerlijk Ajaxfan kon zijn. Wil jij nou ook eens zo'n feest meemaken? Hou dan

www.ajaxlife.nl

in de gaten voor het volgende feest op 20 april.
De lokatie in Emmen was een leuke en de zaal zag er mooi versiert uit! De lokatie in Emmen was een leuke en de zaal zag er mooi versiert uit!
Het feest was leuk voor jong én oud! Het feest was leuk voor jong én oud!
Er werd 'voetbal-gevangen'... Er werd 'voetbal-gevangen'...
...'getafelvoetbald'... ...'getafelvoetbald'...
...je kon op 'de stier' gaan... ...je kon op 'de stier' gaan...
...en er werd geschminkt! ...en er werd geschminkt!
Iedereen die lid wilde worden van de leukste club van Nederland kon zich inschrijven bij de informatiestand! Iedereen die lid wilde worden van de leukste club van Nederland kon zich inschrijven bij de informatiestand!
De spelers trapten ook nog een balletje mee! De spelers trapten ook nog een balletje mee!
Luis liet zich door iedereen fotograferen... Luis liet zich door iedereen fotograferen...
...en alle leden konden handtekeningen vragen aan de spelers! ...en alle leden konden handtekeningen vragen aan de spelers!
Wat een superavond! Tot ziens bij het volgende supportersfeest! Wat een superavond! Tot ziens bij het volgende supportersfeest!