Menu
Supportersfeest Gemert

Supportersfeest Gemert

Op maandag 26 januari ging de Supportersvereniging Ajax helemaal naar Brabant om het Supportersfeest te vieren. De 'Time Out' in Gemert stond op zijn kop en alle kids hadden een wereldavond! Kijk snel verder voor de foto's!


Supportersfeest Gemert


Op maandag 26 januari ging de Supportersvereniging helemaal naar Brabant om het Supportersfeest te vieren. De 'Time Out' in Gemert stond op zijn kop en alle kids hadden een wereldavond!
Time Out was een erg leuke gelegenheid voor een Amsterdams feestje! Door de verschillende ruimtes konden er op allerlei plaatsen meegedaan worden aan spelletjes en andere activiteiten. Natuurlijk is zo'n feestje niet compleet zonder een paar Amsterdamse bekendheden. Zo was Peter Beense naar Gemert gereist en ook Co Stompé had de weg naar het feest gevonden. Peter trad op en natuurlijk gaat het dak er dan af. Co heeft iedereen laten zien dat er nog meer leuke sporten zijn naast voetbal. Wat kan hij goed darten zeg!
De kids konden geschminkt worden en er was een karikatuurtekenaar die hele grappige tekeningen maakte van iedereen die dat wilde. Om even wat energie te verbranden kon je meedoen aan de Dance Games. Dat is nog niet zo gemakkelijk! In de maat op het juiste moment de goede kant op gaan. Maar de kids deden het prima en ook Lucky kon er wat van.
Het hoogtepunt van de avond was uiteraard de aanwezigheid van vijf Ajax-spelers: Siem de Jong, Rasmus Lindgren, Daley Blind, Dario Cvitanich en Urby Emanuelson hadden het enorm naar hun zin. Er werd zelfs door de spelers en het publiek gezongen voor Siem, die 28 januari jarig was. Wat een gezellige Ajax-sfeer!
Wil jij nou ook eens zo'n feest meemaken? Hou dan www.ajaxlife.nl in de gaten.
Er waren heel veel leuke kids naar Gemert gekomen! Er waren heel veel leuke kids naar Gemert gekomen!
Clown Holy Poky kreeg alle knderen aan het lachen en maakte Ajax-balonnen voor iedereen. Clown Holy Poky kreeg alle knderen aan het lachen en maakte Ajax-balonnen voor iedereen.
Als je een gekke tekening van jezelf wilde kon dat ook. Als je een gekke tekening van jezelf wilde kon dat ook.
En als je zelf een gekke tekening op je hoofd wilde was dat ook zo geregeld! En als je zelf een gekke tekening op je hoofd wilde was dat ook zo geregeld!
Wie had het beste trucje? Wie had het beste trucje?
Als je moe was kon je even uitrusten en naar hoogtepunten van Ajax kijken op de schermen. Als je moe was kon je even uitrusten en naar hoogtepunten van Ajax kijken op de schermen.
Amsterdammer Peter Beense trad op en daarmee zat de sfeer er gelijk goed in. Amsterdammer Peter Beense trad op en daarmee zat de sfeer er gelijk goed in.
DJ Appelmoes kondigde samen met Lucky de spelers aan. DJ Appelmoes kondigde samen met Lucky de spelers aan.
Dario Cvitanich, Siem de Jong, Urby Emanuelson, Daley Blind en Rasmus Lindgren werden één voor één voorgesteld aan het publiek. Dario Cvitanich, Siem de Jong, Urby Emanuelson, Daley Blind en Rasmus Lindgren werden één voor één voorgesteld aan het publiek.
Ze moesten erg lachen om de grappen van DJ Appelmoes. Ze moesten erg lachen om de grappen van DJ Appelmoes.
Natuurlijk deelden de spelers zoveel mogelijk handtekeningen uit. Natuurlijk deelden de spelers zoveel mogelijk handtekeningen uit.
Daley Blind had er een lamme hand van! Daley Blind had er een lamme hand van!
Urby ging op zoek naar zijn eigen foto om zijn krabbel bi jte zetten. Urby ging op zoek naar zijn eigen foto om zijn krabbel bi jte zetten.
Het was een topfeest! Nu op naar Emmen op maandag 2 maart! Het was een topfeest! Nu op naar Emmen op maandag 2 maart!