Menu
Supportersfeest Markelo

Supportersfeest Markelo

Op maandag 20 april zal Markelo de nieuwe lokatie zijn voor het Supportersfeest. Markelo ligt in het Oosten van het land en ook daar heeft Ajax veel enthousiaste fans! Kijk snel verder voor meer informatie!Supportersfeest Markelo


Op maandag 20 april zal Markelo de nieuwe lokatie zijn voor het Supportersfeest! Markelo ligt in het Oosten van het land en ook daar heeft Ajax veel enthousiaste fans!
Het feest wordt gehouden in feestzaal Dieka en zal duren van 17.00 uur tot 21.00 uur. In verschillende zalen zal er een leuk programma georganiseerd worden voor alle leeftijden. Er is een Kids Club-zaal, een Ajax Jonge Schare-zaal en een zaal voor volwassenen. Voor ieder wat wils dus!
Alle leden hebben gratis toegang en mogen 3 introduces meenemen. Deze introducé's betalen € 7,50 bij de entree en krijgen dit bedrag terug als ze ter plekke lid worden. Ook zullen deze nieuwe leden direct toegang krijgen tot de handtekeningensessie.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt in de week vóór 20 april een informatiebrief + toegangsbewijs. Opgeven kan tot 14 april!
Let op: vul het formulier op de website volledig en met HOOFDLETTERS in!
Mocht je je vader of moeder alvast het adres willen geven zodat je zeker op tijd komt:
Uitgaanscentrum Dieka
Oude Rijssenseweg 11
7475 SM Markelo
Natuurlijk staat Lucky klaar voor knuffels en foto's !
Wil jij je aanmelden voor dit gezellige feest dan kan dat via www.ajaxlife.nl! Klik

HIER

om naar het aanmeldingsformulier te gaan.
Wil jij ook op de foto met Lucky? Wil jij ook op de foto met Lucky?