Menu
Suriprofs in de ArenA tegen Ajax

Suriprofs in de ArenA tegen Ajax

De Suriprofs spelen dinsdag 12 mei voor de tiende keer de traditionele benefietwedstrijd in Amsterdam. In deze speciale editie geven behalve de Suriprofs en een combinatieteam van Ajax ook het nationale team van Suriname en VVV, de kampioen van de Jupiler League, acte de presence.

Het is de eerste keer dat de Suriprofs tegen Ajax spelen, net zoals het de eerste keer is dat het nationale team van Suriname naar Nederland komt voor dit evenement. Het is bovendien de eerste keer dat in de ArenA wordt gespeeld. Kortom; in alle opzichten een buitengewoon bijzondere gebeurtenis op 12 mei in Amsterdam ArenA.

Alle bezoekers aan het Jubileumtoernooi in de Amsterdam ArenA leveren een bijdrage aan projecten in Suriname. Zoals gebruikelijk zullen de activiteiten rond de benefietwedstrijd ook in het teken staan van de 'FATOE' (gezelligheid). Dit keer geen Suriplein buiten maar vanaf 19.00 uur wél de nodige Surinaamse versnaperingen en optredens in Amsterdam ArenA. De avond wordt afgesloten met een swingende afterparty op 1e ring Noord met optredens van Breathing Bijlmer en Naks Kaseko Loco!

FOTO: PROSHOTS/Jasper Ruhe

Meer informatie over de kaartverkoop