Menu
Tagliavento fluit FC Salzburg - Ajax

Tagliavento fluit FC Salzburg - Ajax

De UEFA heeft de scheidsrechter bekendgemaakt voor Ajax' returnduel in de UEFA Europa League met FC Salzburg. Paolo Tagliavento heeft donderdag de leiding in de Red Bull Arena, als de Amsterdammers een 0-3-achterstand moeten goedmaken op de Oostenrijkse gastheer.

Mauro Tonolini en Lorenzo Manganelli zijn donderdag de assistent-scheidsrechters. Als additional assistant referees (assistenten bij de achterlijn) zijn Antonio Damato en Carmine Russo aangesteld. Alessandro Costanzo is vierde official.

Tagliavento is geen onbekende voor Ajax. De Italiaan had afgelopen seizoen de leiding tijdens Steaua Boekarest - Ajax in de Europa League. De Amsterdammers verloren na penalty's. Tagliavento was in hetzelfde seizoen ook de scheidsrechter van dienst tijdens het Champions League-duel Borussia Dortmund - Ajax (1-0).

In het seizoen 2009 - 2010 floot hij bovendien de Europa League-wedstrijd van Ajax bij Timisoara. Dat duel leverde de Amsterdammers een 1-2 zege op. Een seizoen eerder was Tagliavento de leidsman bij HSV - Ajax (0-1).

FC Salzburg - Ajax wordt donderdag vanaf 19:00 uur gespeeld.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots