Menu
Talentendagen van start

Talentendagen van start

Bij Ajax zijn maandagochtend de Talentendagen 2009 van start gegaan. Honderden voetballertjes proberen zich deze week op de Toekomst in de kijker te spelen bij de scouts en trainers van Ajax.

Tijdens de openingsdag van de Talentendagen waren er meteen mooie acties te zien. Tijdens de openingsdag van de Talentendagen waren er meteen mooie acties te zien.

Naast de ruim duizend veldspelers komen deze week ook liefst 228 keepers in actie op de velden van de Toekomst. Wie erin slaagt Ajax te overtuigen van zijn kwaliteiten, wordt uitgenodigd voor een 'terugkomdag' in maart.
De Talentendagen worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AEGON. Houd deze week Ajax.nl en Ajax TV in de gaten voor reportages vanaf de Toekomst.
Jeugdtrainer Heini Otto legt de deelnemers uit hoe het er aan toegaat tijdens de Talentendagen. Jeugdtrainer Heini Otto legt de deelnemers uit hoe het er aan toegaat tijdens de Talentendagen.
De voetballers die maandag hun kunsten vertoonden komen allemaal uit het geboortejaar 1999. De voetballers die maandag hun kunsten vertoonden komen allemaal uit het geboortejaar 1999.