Menu
Teams AEGON Future Cup ontvangen

Teams AEGON Future Cup ontvangen

De deelnemende teams aan de vierde editie van de AEGON Future Cup hebben vrijdagavond een speciale openingsceremonie gelopen. In de rust van Ajax Vrouwen - Anderlecht Vrouwen (0-0) werden ze welkom geheten op sportcomplex de Toekomst. Het driedaagse internationale toernooi voor B-junioren gaat zaterdag van start.

Ajax B1 kwam als eerste het veld op. De tweevoudig titelhouder zal deze editie alles op alles zetten om het toernooi voor een derde keer te winnen en daarmee de Cup definitief in bezit te krijgen. FC Barcelona sloot de imposante rij toptalenten, waarna Wim Jonk het woord tot de deelnemers richtte. ,,Wij zijn er trots op dat zulke grote teams aan ons toernooi deelnemen. Jullie zijn de toekomst! Het is goed tegen verschillende voetbalstijlen te spelen", hield Jonk de talenten voor. ,,Ik hoop dat jullie veel plezier beleven óp en buiten het veld."

De deelnemende teams presenteren zich. De deelnemende teams presenteren zich.

Ajax B1 opent zaterdagochtend om 11:30 uur de vierde editie van de AEGON Future Cup tegen Toronto.

Ajax Exclusive en Eredivisie Live zenden de meeste wedstrijden LIVE uit. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws omtrent dit prestigieuze toernooi.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst