Menu
Teams kijken ogen uit in Ajax Experience

Teams kijken ogen uit in Ajax Experience

De deelnemers aan de AEGON Future Cup hebben Eerste Paasdag de Ajax Experience bezocht. Tijdens hun verblijf in Amsterdam mocht een bezoek aan de interactieve Ajax-beleving aan het Rembrandtplein uiteraard niet ontbreken. De spelers van Manchester United, AC Milan, Besiktas en Desportivo Brasil beleefden een mooie avond in hartje Amsterdam.

De tweede toernooidag van de AEGON Future Cup werd door vier van de acht teams afgesloten met een trip naar de Ajax Experience. Vanaf het teamhotel aan de Amsterdamse Zuidas was het een kort ritje met de bus richting de Experience aan de Rembandtplein. De spelers van Manchester United, die maandagochtend in de halve finale tegen Bayern München spelen, zijn met hun eigen Theatre of Dreams uiteraard wel wat gewend. Toch maakte het interactieve Ajax-museum indruk op de voetbalgekke Engelsen.

Ook de Italianen, Brazilianen en Turken schoten hun mobieltjes vol foto’s van de bijzondere shirts, bekers en andere Ajax-relikwieën in de Ajax Experience. Net als alle andere bezoekers ondergingen de teams ook een ‘donderspeech’ van Frank de Boer in de nagebootste Ajax-kleedkamer. Na een uurtje zat het bezoek erop. Met de finaledag in het vooruitzicht zochten de spelers snel hun hotel weer op zodat ze Tweede Paasdag uitgerust om de prijzen kunnen strijden.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De spelers van Man United U-17 betreden de Ajax Experience. De spelers van Man United U-17 betreden de Ajax Experience.
De reis door de historie van Ajax kan beginnen... De reis door de historie van Ajax kan beginnen...
De spelers en staf van Milan in de nagebootste kleedkamer van Ajax. De spelers en staf van Milan in de nagebootste kleedkamer van Ajax.
Ook de highlights van de kampioenswedstrijd tegen Twente werden uiteraard bekeken. Ook de highlights van de kampioenswedstrijd tegen Twente werden uiteraard bekeken.
De spelers van Man United luisteren naar de Engelse info in de Ajax Experience. De spelers van Man United luisteren naar de Engelse info in de Ajax Experience.
Tijd voor een aandenken in de fanshop. Tijd voor een aandenken in de fanshop.
Een Ajax-bal voor thuis. Een Ajax-bal voor thuis.
Even testen in de fanshop. Even testen in de fanshop.
Desportivo Brasil speelt maandag om de vijfde plaats tegen Ajax Cape Town. Desportivo Brasil speelt maandag om de vijfde plaats tegen Ajax Cape Town.