Menu
Tegenvaller in revalidatie keeper Alblas

Tegenvaller in revalidatie keeper Alblas

Jong Ajax-doelman Norbert Alblas heeft vandaag te horen gekregen dat zijn herstel langer gaat duren dan aanvankelijk gepland. De reden van deze vertraging is omdat er bij hem verkalking van littekenweefsel is geconstateerd. December 2014 scheurde de keeper tijdens de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn voorste kruisband van zijn rechterknie af. In januari van dit jaar werd hij hieraan geopereerd.

Onlangs kreeg de sluitpost tijdens de revalidatie klachten aan zijn rechterknie, waarna verkalking aan het littekenweefsel werd geconstateerd. Op korte termijn wordt dit operatief verwijderd, daarna zal er verder gewerkt worden aan zijn herstel. Naar verwachting zal het door deze tegenvaller enkele weken langer duren dan gepland.

Alblas: ,,Ik baal natuurlijk verschrikkelijk, het is een flinke domper dat dit nu is geconstateerd. Tot dusver liep alles zoals gepland en dan is het zuur als het einde in zicht is dat je dit nieuws te horen krijgt. Het betekent voor mij dat ik nog even moet wachten voordat ik weer kan aansluiten bij de groep. Ik richt mij nu volledig op de tweede seizoenshelft.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst