Menu
Tele2 te gast bij Ajax

Tele2 te gast bij Ajax

Werknemers van Tele2 waren vrijdag te gast bij Ajax. Na een training en een rondleiding in het stadion, volgde het hoogtepunt van de dag: een lunch met de spelers.

Albert Luque prikt een vorkje aan zijn tafel. Albert Luque prikt een vorkje aan zijn tafel.
Een prachtige herinnering aan de dag voor de werknemers van Tele2 was natuurlijk de grote groepsfoto waarop de gasten samen met de spelers en technische staf werden vereeuwigd. Een prachtige herinnering aan de dag voor de werknemers van Tele2 was natuurlijk de grote groepsfoto waarop de gasten samen met de spelers en technische staf werden vereeuwigd.
Ismael Urzaiz tekent graag een shirt voor een van zijn fans. Ismael Urzaiz tekent graag een shirt voor een van zijn fans.
Gregory van der Wiel trainde vandaag even buiten. Na de lunch had ook hij het druk met signeren. Gregory van der Wiel trainde vandaag even buiten. Na de lunch had ook hij het druk met signeren.
Kennedy en Jeffrey Sarpong hadden hun lunch nauwelijks op, toen de eerste shirts de plaats van het bord al innamen. Klaar om getekend te worden. Kennedy en Jeffrey Sarpong hadden hun lunch nauwelijks op, toen de eerste shirts de plaats van het bord al innamen. Klaar om getekend te worden.
Siem de Jong geeft onder het eten antwoord op de hem gestelde vragen. Siem de Jong geeft onder het eten antwoord op de hem gestelde vragen.
Naast Siem de Jong zit ook John Heitinga bij de gasten van Tele 2 aan tafel. Naast Siem de Jong zit ook John Heitinga bij de gasten van Tele 2 aan tafel.