Menu
Ten Hag: 'Had echt gevoel dat goal nog zou vallen'

Ten Hag: 'Had echt gevoel dat goal nog zou vallen'

Trainer Erik ten Hag is teleurgesteld over het eerste puntenverlies onder zijn leiding. Na de winst in de Klassieker, moest de Ajax-trainer in zijn eerste uitduel, uitgerekend tegen zijn vorige club, genoegen nemen met een punt. ,,Als Ajax moet je altijd winnen.”

,,Ik had mijn terugkeer hier anders voorgesteld. Beter ja, want uiteindelijk gaat het om winnen en dat hebben we niet gedaan. Historisch gezien hebben we hier altijd veel laten liggen. Ik ben natuurlijk niet blij met een punt, maar we moeten er wel genoegen mee nemen.”

'Ik dacht echt dat die goal nog zou vallen.'
'Ik dacht echt dat die goal nog zou vallen.'

,,In de eerste fase vond ik ons niet goed. Zo hadden we het niet bedacht. Maar het team reageerde vervolgens goed door eerder te storen. Toen we dat op orde hadden kregen we ook mogelijkheden en schietkansen. We werden steeds dominanter. Ik wisselde niet, omdat ik het gevoel had dat de spelers die er in stonden ook wel konden scoren. Ik dacht echt dat de goal nog zou vallen. Uiteindelijk waren we niet doortastend genoeg.”

Die goal kwam niet en dus loopt PSV verder uit. ,,De competitie wordt in april of mei pas beslist. Maar we moeten natuurlijk wel wedstrijden winnen.”

Lees ook: Geen goals bij terugkeer Ten Hag in Utrecht

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhe