Menu
Ten Hag: 'Op prima manier zege over streep getrokken'

Ten Hag: 'Op prima manier zege over streep getrokken'

“We hebben de competitie weer spannend gemaakt, maar we willen ‘m winnen”, aldus trainer Erik ten Hag na afloop van de met 3-1-gewonnen wedstrijd tegen PSV.

"Ik denk dat het een enerverende wedstrijd was, waarin we een prima overwinning behaalden", vertelde Erik ten Hag tijdens de persconferentie. "We zaten er bovenop, de 2e ballen wonnen we. Ik vond ons aan de bal vrij goed, maar ongeduldig in de eindpass. We kregen een hele grote kans in de 1e minuut. Na de goal hadden we totale grip op de wedstrijd en lieten we niets toe. Na de wissels speelden we 4-4-1 maar probeerden zo offensief mogelijk te spelen. We hebben de overwinning over de streep getrokken en ik denk op een prima manier."

'We mogen hier 24 uur van genieten'

Gelijk in de kleedkamer hield Ten Hag zijn spelers voor dat ze er woensdag weer moeten staan tegen Emmen: “We mogen hier 24 uur van genieten, maar ook tegen Emmen kan je niet op 99 procent spelen. We hebben een paar keer onze neus gestoten. We hebben vandaag de competitie weer spannend gemaakt, maar we willen ‘m winnen.”

Lees ook: Strijdend Ajax met 10 man langs PSV

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst