Menu
Terugblik weekend: Dani in Boekarest, Joey en Bob spelen Weekend League

Terugblik weekend: Dani in Boekarest, Joey en Bob spelen Weekend League

Een week na de knappe finaleplaats van Dani Hagebeuk in Boekarest stond voor hem dit weekend weer een groot toernooi in de hoofdstad van Roemenië op het programma. Deze keer wist hij niet verder te komen dan de groepsfase. Bob van Uden en Joey Calabro speelden dit weekend in de Weekend League. Joey won 28 van de 30 wedstrijden, Bob won er een minder en bleef steken op 27 overwinningen. Het volledige weekendoverzicht van Team Ajax lees je hieronder.

Waar Dani vorige week nog de man in vorm was namens Team Ajax, liep het dit weekend moeizamer voor de eSporter van Ajax. In de eerste wedstrijd van de groepsfase kon hij revanche nemen tegen F2Tekkz maar ook dit keer bleek de Engelsman te sterk. De winnaar van de FUT Champions Cup #1 was ook op de PGL FIFA 19 Cup de beste. Verder won Dani nog wel van Gabinho, maar door verliespartijen tegen Vitality Rafsou en Hensoo zat het toernooi in Boekarest erop voor hem.

Weekend League

Joey en Bob kwamen dit weekend uit in de Weekend League. Van de in totaal 60 wedstrijden wonnen zij er 55. Met 28 overwinningen deed Joey het iets beter dan Bob die 27 overwinningen boekte.

Lees ook: Hagebeuk nummer 2 op FIFA-wereldranglijst na prachtige finaleplaats

Tekst en beeld: Ajax.nl