Menu
Terugblik weekend: Team Ajax plaatst zich voor FIFA eClub World Cup

Terugblik weekend: Team Ajax plaatst zich voor FIFA eClub World Cup

Ajax eSports heeft zich tijdens het trainingskamp van zijn beste kant laten zien. Buiten de intensieve trainingen om kwalificeerden Dani Hagebeuk en Joey Calabro zich namens Ajax voor de FIFA eClub World Cup. Ook speelde Team Ajax dit weekend in de Weekend League. Van de 90 wedstrijden wonnen de eSporters van Ajax er totaal 87.

Samen met personal trainer Mahdi Nasrallah en teammanager Absalom Warkor trainde Team Ajax afgelopen week onder perfecte omstandigheden in het zonnige Florida voor het resterende seizoen. Tijdens dit trainingskamp stond ook de kwalificatie voor de FIFA eClub World Cup op het programma voor Dani en Joey. De eSporters van Ajax wonnen al hun wedstrijden en plaatsten zich met 18 punten uit 6 wedstrijden voor de FIFA eClub World Cup.

Q U A L I F I E D! 🙌⚡️

We will go to the FIFA eClub World Cup as we managed a top 2 position in our group.

Good job team! 😎#FIFAeWorldCup pic.twitter.com/KEMMy8rCn9

— Ajax eSports (@AFCAjax_eSports) 12 januari 2019

Weekend League
Buiten de kwalificatie voor de FIFA eClub World Cup om, speelden de eSporters van Ajax dit weekend in de Weekend League. Bob haalde vanuit Nederland de perfecte score. Joey verloor maar 1 van zijn 30 wedstrijden en Dani zette met 28 gewonnen wedstrijden vanuit Amerika het totaal op 87 overwinningen. Tore speelde dit weekend niet voor de Weekend League.

Lees ook:
Ajax lanceert Ajax Gaming Academy

Tekst en beeld: Ajax.nl