Menu
Terugkeer Vertonghen en Gabri

Terugkeer Vertonghen en Gabri

Jan Vertonghen en Gabri trainden woensdag voor het eerst weer mee met de groep. Ook Jan-Arie van der Heijden sloot aan bij het eerste elftal. Bekijk hier de foto’s.

Vanwege het interlandvoetbal was er woensdag maar een klein aantal Ajacieden aanwezig op de training. Vanwege het interlandvoetbal was er woensdag maar een klein aantal Ajacieden aanwezig op de training.
Gabri probeert tijdens een technisch parcours de bal op de lat te krijgen. De Spaanse middenvelder sloot woensdag aan bij de groepstraining. Hij kampte sinds de wedstrijd Ajax - Fiorentina met een kuitblessure. Gabri probeert tijdens een technisch parcours de bal op de lat te krijgen. De Spaanse middenvelder sloot woensdag aan bij de groepstraining. Hij kampte sinds de wedstrijd Ajax - Fiorentina met een kuitblessure.
Jan-Arie van der Heijden werkt onder toeziend oog van Ismaïl Aissati aan zijn techniek. Van der Heijden is op de weg terug na een slepende knieblessure. Jan-Arie van der Heijden werkt onder toeziend oog van Ismaïl Aissati aan zijn techniek. Van der Heijden is op de weg terug na een slepende knieblessure.