Menu
Testimonial Dennis Bergkamp

Testimonial Dennis Bergkamp

Op zaterdag 22 juli aanstaande om 17.00 uur (plaatselijke tijd) zal Dennis Bergkamp afscheid nemen van Arsenal en Ajax tijdens een unieke wedstrijd waarbij de huidige elftallen van Ajax en Arsenal de eerste helft zullen spelen. Tijdens de tweede helft zullen de spelers van beide clubs langzaam worden vervangen door oud-Ajax en oud-Arsenal spelers. Hierbij zijn bijvoorbeeld Cruijff, Van Basten en Witschge betrokken.

De wedstrijd zal gespeeld worden in het spiksplinternieuwe stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Kortom: een wedstrijd die u niet mag missen!

Ajax heeft van het organiserend comité 3000 kaarten voor de Ajax supporters toegewezen gekregen. De kaartverkoop start zaterdag 24 juni a.s. en zal volgens dezelfde procedure als bij de Europese uitwedstrijden lopen. Dat betekent dat het in Nederland aangeschafte omwisselbiljet op de wedstrijddag bij het Emirates Stadium voor een toegangskaart kan worden omgeruild.

De wedstrijd is onder voorbehoud op 22 juli vastgesteld. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat de wedstrijd niet op 22 juli gespeeld wordt behoudt het omwisselbiljet zijn geldigheid of geldt een teruggave regeling.

Voor arrangementen verwijzen wij u naar Ajax Travel.

Lees meer over de kaartverkoop op de pagina tickets .