Menu
The Arcade Hotel Amsterdam official hotelpartner Ajax eSports

The Arcade Hotel Amsterdam official hotelpartner Ajax eSports

Ajax eSports en The Arcade Hotel Amsterdam hebben een hotelpartnership getekend. ’s Werelds 1e videogaming hotel gaat samenwerken met de virtuele voetbalafdeling van Ajax om de internationale spelers van Ajax een comfortabel verblijf te geven in Amsterdam. The Arcade Hotel stelt zijn game minded rooms ter beschikking aan Ajax. De eSporters kunnen hier oefenen, presteren en relaxen.

The Arcade Hotel omarmt gamen in al zijn diversiteit en omvang, van dierbare retro games tot de modernste consoles. Alle kamers zijn voorzien van NVIDIA Shield tv’s en retroconsoles, maar ook van professionele headsets.

Eerste complete Game Room
In de lobby van The Arcade Hotel kun je retrogames spelen op een oude analoge tv. Ook is er de 1e complete Game Room van Amsterdam met onder andere 6 high-end game pc's, een consolehoek en een vr-hoek. Kortom: alles wat een gamer nodig heeft. Even niet gamen? Dan kun je naar de cartoonbibliotheek met meer dan 2.500 cartoons en graphic novels.

Meet & Greets en trainingssessies met Ajax ePlayers
Als de internationale eSporters in Amsterdam zijn, kunnen ze verblijven in The Arcade. Het hotel gaat Meet & Greets en trainingsessies met Ajax ePlayers organiseren. ,,Samenwerken met 1 van de beste eSports-teams in de wereld is een eer voor ons", zegt directeur Daniel Salmanovich. ,,Met het eerste videogame hotel en Ajax als eerste eSports-team was een partnership eigenlijk een no-brainer. Helemaal als je kijkt naar de gaming events die wij regelmatig in The Arcade houden."

'We willen aan de behoefte van professionele eSporters voldoen'

Salmanovich: ,,We willen aan de behoeften van professionele eSporters voldoen, zowel in de kamers als in de Game Room."

Joey Calabro: 'The Arcade wordt mijn 2e huis'
De 1e internationale eSporter van Ajax, Joey Calabro, is blij met het partnership ,,Ik voel me hier echt thuis en ik vind het mooi dat je toegang hebt tot verschillende games. Het hotel is zeer professioneel: snel internet, een consolehoek en nog vele andere voordelen. Voor mij als eSporter is dit perfect. Ik kan mijn eigen trainingssessies inplannen en kan zelfs Weekend League spelen zonder mezelf druk te hoeven maken. The Arcade Hotel wordt mijn 2e huis.’’

Lees ook: Time for round 2!

Tekst: Ajax.nl