Menu
The Ultimate Clash: Ajax vol vertrouwen, Schalke stuurt topformatie

The Ultimate Clash: Ajax vol vertrouwen, Schalke stuurt topformatie

Ziggo en Ajax eSports organiseren op zaterdag 24 juni een uniek evenement. De Ziggo eBattle – The Ultimate Clash. Een toernooi in de Amsterdam ArenA met vele spelers uit de absolute wereldtop.Op dit aantrekkelijke affiche zal een speler van Ajax zijn officieuze debuut namens de thuisclub maken. Om het internationale deelnemersveld onder de aandacht te brengen licht Ajax eSports de deelnemers uit. Vandaag Ajax en Schalke 04.

Koen Weijland - Ajax

Namens gastheer Ajax eSports maakt Koen Weijland deel uit van het internationale topveld bij The Ultimate Clash. Weijland vergaarde nationale bekendheid toen hij in 2016 als Nederlands eerste FIFA-eSporter werd gecontracteerd door Ajax. De meervoudig nationaal kampioen bezocht dit jaar een aantal aansprekende internationale toernooien, bij zijn laatste toernooibezoek in Sampdoria ging hij met de eindzege aan de haal. Weijland trekt met vertrouwen ten strijde en zal zich willen tonen als Ajacied.

Dani Hagebeuk - Ajax

Een andere thuisspeler is Dani Hagebeuk. Met een ticket voor de finale van de FIFA Interactive World Cup op zak bulkt de 19-jarige Hagebeuk van het zelfvertrouwen. Het deelnemersveld bevat voor de eSporter van Ajax veel bekende gezichten. Met zijn razendsnelle combinatiespel wist Dani al menig tegenstander te verrassen. Zaterdag komen we er achter wat hij in zijn eigen Amsterdam ArenA kan brengen.

Tim Latka - Schalke 04

Schalke 04 is een ambitieuze club als het om eSports gaat. Met twee spelers treden de ‘Köningsblauen’ aan in Amsterdam. Tim Latka is onderdeel van het team. Latka was vlakbij plaatsing voor de FIFA Interactive World Cup maar moest zijn meerdere erkennen in Hashtag_Tass. Wie weet treffen de twee elkaar opnieuw tijdens de Ultimate Clash. Latka toont wekelijks goede vorm en eindigt zijn Weekend League geregeld met een score van 40 overwinningen en 0 nederlagen. De Ziggo eBattle: The Ultimate Clash! is de nieuwste uitdaging op zijn weg.

Cihan - Schalke 04

Cihan verdedigt de kleuren van Schalke 04 tijdens de Ziggo eBattle: The Ultimate Clash! De eSporter is in Duitsland een gevestigde naam. Zo wist Cihan kampioen van Duitsland te worden en prijkt hij op dit moment op de eerste plaats bij het Duitse ESL Championship. Met Cihan en Tim Latka heeft Schalke 04 twee ijzers in het vuur om indrukkwekkende prestaties te leveren. Beide lijken er toe in staat.

Tekst en beeld: Ajax.nl