Menu
The Ultimate Clash: Kans op E-Klassieker en dé FUT Champion

The Ultimate Clash: Kans op E-Klassieker en dé FUT Champion

Ziggo en Ajax eSports organiseren op zaterdag 24 juni een uniek evenement. De Ziggo eBattle – The Ultimate Clash. Een toernooi in de Amsterdam ArenA met vele spelers uit de absolute wereldtop.Op dit aantrekkelijke affiche zal een speler van Ajax zijn officieuze debuut namens de thuisclub maken. Om het internationale deelnemersveld onder de aandacht te brengen licht Ajax eSports de deelnemers uit. Vandaag Olympique Lyon, VFL Wolfsburg, Feyenoord en Team Vitality

Fouad Rafsou - Olympique Lyon

Fouad Rafsou neemt als eSporter van Olympique Lyon deel aan de Ziggo eBattle: The Ultimate Clash!
De Fransman liep in München plaatsing voor de finale van de Interactive World Cup mis, maar maakt al het hele jaar indruk met goede resultaten. Amsterdam is bekend terrein voor Rafsou, hij nam het in de Nederlandse hoofdstad recent op tegen Ajax eSports. Wie weet levert zijn terugkeer op Hollandse bodem wel groot succes op.

David Bytheway – VFL Wolfsburg

VFL Wolfsburg neemt ook deel aan dit toernooi. David Bytheway wil de eer van de Duitse ploeg hoog houden. Bytheway was in 2014 dichtbij absolute roem. Tijdens de FIFA Interactive World Cup moest hij in de finale echter de zege laten aan August Rosenmeier. Na deze prestatie slaagde de Engelsman er in om in de daaropvolgende jaren goed aansluiting te houden bij de topspelers. De 23-jarige Bytheway heeft genoeg ervaring, gaat dit hem ver brengen tijdens dit toernooi?

Quinten van der Most – Feyenoord

Feyenoord stuurt Quinten van der Most richting Amsterdam om de strijden om eremetaal.
Na zijn indrukwekkende opmars in de E-Divisie, goed voor een tweede plaats in de eindrangschikking, zette de eSporter van Feyenoord zijn vorm goede vorm verder voort. Hij vormt een geduchte tegenstander bij Pro Players toernooien en de Rotterdammer wil ongetwijfeld een greep doen naar de eindzege. Ajax en Feyenoord in één toernooi, krijgen we een e-Klassieker in de Amsterdam ArenA?
Het antwoord krijgen we zaterdag.

Rocky – Team Vitality
De tweevoudig nationaal kampioen van Frankrijk heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug.
Hij kroonde zich bijvoorbeeld ook tot wereldkampioen FIFA Ultimate Team en hoopt tijdens de finale van de FIFA Interactive World Cup een gooi te doen naar de wereldtitel. Het vizier van Rocky staat eerst gericht op Amsterdam waar hij zich perfect kan meten met de internationale top.

Tekst en beeld: Ajax.nl