Menu
The Ultimate Clash: Roma, City en Valencia willen zich laten gelden

The Ultimate Clash: Roma, City en Valencia willen zich laten gelden

Ziggo en Ajax eSports organiseren op zaterdag 24 juni een uniek evenement. De Ziggo eBattle – The Ultimate Clash. Een toernooi in de Amsterdam ArenA met vele spelers uit de absolute wereldtop.Op dit aantrekkelijke affiche zal een speler van Ajax zijn officieuze debuut namens de thuisclub maken. Om het internationale deelnemersveld onder de aandacht te brengen licht Ajax eSports de deelnemers uit. Vandaag AS Roma, Valencia en Manchester City.

Sam Poacher - AS Roma

De Engelsman Sam Poacher speelt namens AS Roma tijdens The Ultimate Clash in de Amsterdam ArenA. Poacher is ondanks zijn jonge leeftijd van 17 jaar een bekende naam in het FIFA-circuit en is een graag geziene gast op internationale toernooien. Sinds zijn professionele debuut in 2015 wist de eSporter al een aantal mooie resultaten te boeken. Poacher behaalde recent bijvoorbeeld de finale in het toernooi van Madrid. De jonge deelnemer is ongetwijfeld een man om in de gaten te houden.

David Soriano - Valencia

David Soriano maakt zijn opwachting als eSporter van Valencia. Soriano maakte dit jaar naam door het aansprekende toernooi in Kazan op zijn naam te schrijven. De eSporter van Valencia weet dus wat het is om te presteren op buitenlandse toernooien, zijn ervaring gaat vast en zeker van pas komen. Wat kan de Spanjaard laten zien op Hollandse bodem? We gaan het zaterdag allemaal meemaken.

Kez Brown - Manchester City

Kez Brown is een van de vele Engelsen die zijn opwachting maakt tijdens The Ultimate Clash. De eSporter van Manchester City speelt al het hele jaar verdienstelijk mee in de top 50 van de online wereldranglijst. Manchester City stelde als doel om met Brown prestaties te leveren op eSports toernooien. Mede om die reden reist Brown veel door Europa om zich te meten met spelers van zijn niveau. Kan hij in Amsterdam hoge ogen gooien?

Tekst en beeld: Ajax.nl