Menu
The Ultimate Clash: Topspeler Tass, ijzersterke Franse delegatie

The Ultimate Clash: Topspeler Tass, ijzersterke Franse delegatie

Ziggo en Ajax eSports organiseren op zaterdag 24 juni een uniek evenement. De Ziggo eBattle – The Ultimate Clash. Een toernooi in de Amsterdam ArenA met vele spelers uit de absolute wereldtop.Op dit aantrekkelijke affiche zal een speler van Ajax zijn officieuze debuut namens de thuisclub maken. Om het internationale deelnemersveld onder de aandacht te brengen licht Ajax eSports de deelnemers uit. Vandaag Hastag United, Legia Warschau, Team Millenium en

Hashtag Tass – Hashtag United

Hashtag Tass, uitkomend voor eSports- team Hastag United, meldt zich zaterdag ook in Amsterdam. De speler plaatste zich in München voor de finale van de FIFA Interactive World Cup en boekte in februari al een groot succes door het winnen van de Futregionals in Parijs. De Londenaar staat bekend om zijn uitstekende verdedigende spel. Slaagt een van de andere deelnemers er in om zijn defensie te slechten? Of is de eSporter van Team Hashtag iedereen te snel af?

Michel Sroka – Legia Warschau

Ook Legia Warschau is van de partij aanstaande zaterdag. De Poolse topclub laat zich represtenteren door Michel Sroka. De eSporter weet wat het is om te spelen op Hollandse bodem. Namens Legia eSports reisde de Pool af naar Nederland en nam het op tegen Ajax en ADO Den Haag. Er zijn genoeg Engelsen en Fransen aanwezig tijdens The Ultimate Clash, Sroka wil niets liever dan de Poolse eer hoog houden.

Maestro Millenium - Team Millenium

Maestro is een Franse eSporter die uitkomt voor Team Millenium. Hij viel voorgaande jaren veel op met zijn prestaties op bij  het sterk bezette Franse Orange ELigue kampioenschap. In München was hij slechts één overwinning verwijderd van deelname aan de finale van de FIFA Interactive World Cup. Thuillier gaat deze nieuwe uitdaging niet uit de weg en is zaterdag van de partij in de Amsterdam ArenA.

Sneaky - Epsilon eSports

Epsilon eSports heeft de beschikking over eSporter Nathan Nayagom, beter bekend als Sneaky.
De groei van eSports neemt snel toe in Frankrijk en Nathan Nayagom is een van de spelers die zich telkens in de spotlights weet te spelen. De eSporter heeft voldoende internationale ervaring en dit gaat vast van pas komen tijdens The Ultimate Clash.

Tekst en beeld: Ajax.nl