Menu
Theo van Duivenbode stopt als commissaris

Theo van Duivenbode stopt als commissaris

Na ruim vijf jaar lid te zijn geweest van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV, heeft Theo van Duivenbode besloten om met ingang van heden zijn functie als commissaris neer te leggen.

Van Duivenbode (Amsterdam, 1 november 1943) werd op 14 juni 2012 tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) benoemd.

RvC-voorzitter Leo van Wijk: ,,De heer Van Duivenbode kan zich onvoldoende vinden in de manier waarop wij, en dan bedoel ik de RvC en de directie, de laatste periode zijn omgegaan met de voetbaltechnische en zakelijke belangen van Ajax. Om die reden heeft hij de keuze gemaakt om te stoppen. Dat betreuren wij, maar wij respecteren zijn beslissing. Mede namens de overige RvC-leden wil ik hem bedanken voor zijn bijdrage gedurende de afgelopen jaren. Gelukkig blijft hij actief betrokken bij de club, onder meer vanwege zijn rol als voorzitter van Lucky Ajax. Voor de vrijgekomen positie binnen de RvC is het ons doel om zo snel mogelijk een nieuwe kandidaat voor te dragen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots