Menu
Thulani Serero traint met de groep

Thulani Serero traint met de groep

De internationals van Ajax keerden donderdag weer terug op het vertrouwde terrein van de Toekomst. Enkele spelers verschenen buiten op het trainingsveld, terwijl anderen zich binnen in het krachthonk in het zweet werkten. Thulani Serero keerde na een lange periode van afwezigheid weer terug in de spelersgroep.

De Zuid-Afrikaan raakte op 23 september 2012 in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) geblesseerd aan zijn lies. Een MRI-scan liet een scheur in de liesspier zien. De revalidatie van Serero voorloopt voorspoedig, nu hij donderdag terugkeerde in de groep.

De spelers die hun debuut maakten voor het nationale elftal – Kenneth Vermeer debuteerde voor Oranje woensdagavond en Viktor Fischer maakte zijn eerste speelminuten in het Deens elftal – waren donderdag niet op het veld, evenals Servisch international Miralem Sulejmani. Christian Eriksen en Ricardo van Rhijn trainden kort met de groep. Daarna vervolgden zij hun oefensessie in het krachthonk. De rest van de selectie kreeg een uitgebreide training voorgeschoteld.

Het team van Frank de Boer traint in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo. Dit duel begint zaterdagavond om 19:45 uur in de Amsterdam ArenA.


Tekst en foto's: Ajax.nl

Kom naar Ajax - VVV-Venlo!

De Denen trapten samen voor de training een balletje. De Denen trapten samen voor de training een balletje.
Niklas Moisander en Christian Eriksen betreden lachend het veld. Niklas Moisander en Christian Eriksen betreden lachend het veld.
De Ajacieden trainden met veel plezier in de kou. De Ajacieden trainden met veel plezier in de kou.