Menu
Tickets Ajax A1 - Schalke 04 (Youth League)

Tickets Ajax A1 - Schalke 04 (Youth League)

Ajax A1 ontvangt woensdagavond de leeftijdsgenoten van FC Schalke 04 op de Toekomst in de return van de voorronde van de UEFA Youth League. Het duel wordt gespeeld op sportpark de Toekomst. De aftrap op het hoofdveld is om 19:00 uur. Uit veiligheidsoverwegingen is het duel niet gratis toegankelijk. Tickets kosten 2,50 euro en zijn online verkrijgbaar.

Het eerste duel werd 30 september afgewerkt in het Stimberg Stadion in Erkenschwick en eindigde in een 2-3 overwinning voor de voor de ploeg van trainer Gery Vink. Mocht het Ajax lukken om de Duitsers uit te schakelen dan komt de volgende tegenstander uit het duel Ravan (Azerbeidzjan) - Spartak Moskou. De Moskovieten wisten het eerste duel in eigen huis met ruime cijfers te winnen: 4-0.

Kaartverkoop
De afgelopen seizoenen kon het vlaggenschip van de jeugdopleiding tijdens Youth League-wedstrijden rekenen op bijzonder veel belangstelling. Dat zorgde voor een fantastische sfeer die hoort bij het spelen van Europese topduels. De keerzijde van het succes was dat de accommodatie van het sportcomplex niet toereikend bleek voor de massaal toegestroomde fans. Om de veiligheid van de bezoekers te kunnen blijven garanderen is het noodzakelijk om de toegang te reguleren. Supporters kunnen daarom vanaf heden online toegangskaarten in de vrije verkoop kopen. De prijs hiervan bedraagt 2,50 euro per persoon. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen zit- en staanplaatsen.

Stadionkassa
Indien er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn dan zijn deze voorafgaand aan de wedstrijd vanaf 18:00 uur aan de kassa's van de Toekomst verkrijgbaar.

Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Tickets Ajax A1 - Schalke 04 (Youth League)