Menu
Tikkie en Ajax sluiten samenwerking

Tikkie en Ajax sluiten samenwerking

Ajax gaat als 1e Nederlandse voetbalclub samenwerken met de betaalapp Tikkie. Dat is woensdagmiddag bekendgemaakt.

Tikkie is onderdeel van ABN AMRO en maakt geld overmaken heel eenvoudig. Met de app stuur je betaalverzoeken via sms, WhatsApp, Facebook Messenger of Telegram. Inmiddels wordt de gratis app door ruim 1,3 miljoen Nederlanders gebruikt en is daarmee met afstand de meest populaire betaalapp van Nederland.

ABN AMRO en Ajax hebben allebei techniek en innovatie hoog in het vaandel staan. Ajax natuurlijk op het gebied van voetbal, ABN AMRO als het gaat om snel en gemakkelijk betalen. Bovendien is ABN AMRO al jarenlang shirtsponsor van de talenten van de Toekomst, het opleidingscomplex van Ajax, en maatschappelijk partner van de Amsterdammers.

Doneren voor maatschappelijke projecten
Komende zondag wordt de betaalapp al ingezet rondom de wedstrijd Ajax – Roda JC. Deze wedstrijd staat in het teken van de Ajax Foundation en via een betaalverzoek kunnen supporters €5,- doneren. Met het idee dat zij het verzoek weer doorsturen naar andere Ajax-supporters.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de maatschappelijke projecten welke de Foundation ondersteunt en organiseert. Op korte termijn gaat ook de afdeling Merchandise van Ajax met Tikkie samenwerken.

Via ajax.nl/tikkieterug kan €5,- worden gedoneerd.

Lees ook: Ajax - Roda in teken van dag voor de toekomst

Tekst en beeld: Ajax.nl