Menu
Timo Schokker wint Witschge Bokaal

Timo Schokker wint Witschge Bokaal

Voorafgaand aan Ajax - SC Cambuur werd traditiegetrouw de Richard Witschge Bokaal uitgereikt. In het voorprogramma van iedere thuiswedstrijd in de Eredivisie krijgt een jeugdspeler van Ajax de kans de bal zo lang mogelijk hoog te houden. E-pupil Timo Schokker liet de concurrentie op de slotdag achter zich.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Cambuur hield E1-speler Schokker de bal maar liefst 1.919 keer in de lucht. Vanwege dit aantal kreeg hij zondagmiddag de bokaal overhandigd door Richard Witschge. Ezra Doest (Ajax E1) behaalde met een score van 1.790 de tweede plaats. Loed Klaassen (Ajax E1) eindigde op de derde plaats. Hij hield de bal 1.244 keer hoog.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Timo Schokker hield de bal vandaag maar liefst 1.919 keer hoog. Timo Schokker hield de bal vandaag maar liefst 1.919 keer hoog.
De drie beste hooghouders van het seizoen poseren samen met Richard Witschge en jeugdleider Ed Oudhuizen. De drie beste hooghouders van het seizoen poseren samen met Richard Witschge en jeugdleider Ed Oudhuizen.